Tvangsanbringelse af børn

Få den rette advokathjælp under hele din sag

Tvangsanbringelser af børn handler om det mest dyrebare i verden, og derfor er det afgørende, at din advokat tager sagen dybt alvorligt.

Ud over de juridiske elementer af sagen er mit største fokus, at du forstår processerne, og hvad der bliver sagt og skrevet – uanset om det er under møder med kommunen, behandling af sagen i Børne- og Unge-udvalget, eller hvis sagen ender i Ankestyrelsen.

Hvis du er barn eller en ung i en sag om tvangsanbringelse, kan jeg ligeledes støtte dig og varetage dine rettigheder gennem forløbet.

Jeg står blandt andet til rådighed for dig i København, Nordsjælland og på resten af Sjælland, men jeg har også klienter i resten af landet, så uanset hvor du bor, kan du få hjælp af mig i forbindelse med din sag om tvangsanbringelse.

Jeg er stålsat på at sikre dig det bedst mulige udfald af sagen

Jeg er utrolig stålsat og dedikeret i mit arbejde, og jeg bliver motiveret af at gøre en forskel. Du kan derfor altid være helt sikker på, at jeg vil gøre alt, hvad der står i min magt for at sikre, at du kan få det bedst mulige udfald af sagen.

Samtidig ved jeg også, hvor afgørende det er i en så vigtig sag som en sag om tvangsanbringelse, at du føler dig tryg i processen og har et indblik i, hvad der skal ske. Derfor møder jeg dig altid i øjenhøjde, og jeg sætter en stor ære i at forklare dig juraen i et tydeligt sprog, som giver mening for dig.

Kontakt mig og hør mere om min hjælp omkring tvangsanbringelse

Hvis du er i tvivl om, hvordan jeg kan hjælpe dig i forbindelse med din aktuelle eller kommende sag om tvangsanbringelse, så skal du ikke tøve med at kontakte mig. Det kan enten være på telefon, e-mail eller via SMS. Jeg er her for dig.

Jeg tilbyder blandt andet også hjælp til straffesager, og min hjælp som forsvarsadvokat.

Gå til forsiden her.

​CVR: 43283391

Kontakt mig

Amager Strandvej 60, 2300 Kbh. S

Mødelokaler på: Lavendelsstræde 17C, 3. sal, 1462 København K + Klik her for rutevejledning

Telefon: 31 60 16 19

E-mail: sd@mskadvokat.dk