Forsvarsadvokat med et stort
​kendskab til retssystemet

Leder du efter en dygtig forsvarer?

Så snart du bliver sigtet i en straffesag, er du berettiget til at vælge en forsvarsadvokat.

Jeg har mere end 10 års erfaring med straffesagerne, og jeg kan garantere dig en forsvarsadvokat, hvor din sag bliver prioriteret og gennemarbejdet.

Med et solidt kendskab til politiets efterforskningsmetoder og erfaring fra retslokaler i hele landet kan du være sikker på, at din sag er i de bedste hænder.

Jeg kan ligeledes være behjælpelig, hvis dit barn har begået en handling, der skal forelægges Ungdomskriminalitetsnævnet.

Jeg tilbyder min advokathjælp i både København, Nordsjælland og på resten af Sjælland.

Hvad er en forsvarsadvokat?

En forsvarsadvokat er en advokat, som repræsenterer den tiltalte i forbindelse med en straffesag. En forsvarers opgave er udelukkende at varetage den tiltaltes interesser og behøver således ikke at være objektiv.

Under straffesagen skal forsvarsadvokaten fremhæve alle de omstændigheder og oplysninger, der taler for, at den tiltalte ikke er skyldig i den pågældende anklage. Samtidig skal en forsvarsadvokat også fremhæve alt det, der taler for, at en eventuel straf bliver så mild som mulig.

Jeg vil gøre alt for at sikre dig det bedst mulige resultat

Jeg er en dedikeret og stålsat forsvarsadvokat, der bliver motiveret af at gøre en forskel. Du kan derfor altid være helt tryg ved, at jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at sikre dig det bedste udfald af din sag.

Jeg møder dig i øjenhøjde, og jeg går meget op i at forklare dig juraen i et sprog, der er til at forstå. Med mig ved din side kan du føle dig tryg i en ukendt proces, og jeg sørger for at give dig et fyldestgørende indblik i, hvad der kommer til at ske i din sag. Ud over juraen er mit største fokus at sikre mig, at du får en ordentlig behandling gennem hele straffesagen.

Ønsker du information om mine priser, eller kunne du tænke dig at få beregnet en pris på min hjælp, så kontakt mig gerne allerede i dag for en snak omkring din sag.

Gå til forsiden her.

​CVR: 43283391

Kontakt mig

Amager Strandvej 60, 2300 Kbh. S

Mødelokaler på: Lavendelsstræde 17C, 3. sal, 1462 København K + Klik her for rutevejledning

Telefon: 31 60 16 19

E-mail: sd@mskadvokat.dk