Bistandsadvokat med mange års erfaring

Jeg er ved din side under hele sagens forløb

Søger du hjælp fra en bistandsadvokat? Jeg har tidligere arbejdet som anklager, og har derfor siddet på en politistation i mange år.
​Jeg kender efterforskningen og de processer, som er afgørende for dig, når du er offer for en forbrydelse. Og netop min tid ved politiet gjorde mig opmærksom på, hvor vigtigt det er, at man som bistandsadvokat kender straffesagskæden og sagens forløb

Mine år som anklager gjorde mig opmærksom på, hvor afgørende det er, at du får ordentlig bistand i din sag, når du er offer for en forbrydelse.

Som din bistandsadvokat sørger jeg for, at dine rettigheder bliver varetaget under hele sagen. Jeg er ved din side gennem hele sagen, og jeg er altid til rådighed ved spørgsmål, ligesom jeg kan hjælpe dig med erstatning- og godtgørelseskrav.

Jeg har repræsenteret klienter, der har været ofre for alle typer af forbrydelser og i alle aldersgrupper. Der er ikke noget, der er for stort eller småt. Jeg kan både være behjælpelig i forbindelse med sager i København, Nordsjælland og på resten af Sjælland.

Hvad er en bistandsadvokat?

En bistandsadvokat er en advokat, som du i nogle tilfælde har mulighed for at få, hvis du har været udsat for en forbrydelse. Fordelen ved at have en bistandsadvokat er, at det ikke medfører nogen omkostninger for dig, og advokaten sørger for at hjælpe dig med at varetage dine interesser under hele den pågældende straffesag.

Du kan for eksempel få en bistandsadvokat, hvis du har været udsat for voldtægt eller en anden lignende seksualforbrydelse. Har du været udsat for en anden form for personfarlig kriminalitet såsom røveri eller vold, kan du også bede politiet om at få en bistandsadvokat. I alle tilfælde er det politiet, der vil orientere dig om dine muligheder, men det er retten, der træffer beslutningen om, hvorvidt du kan få en bistandsadvokat. Retten beslutter også, hvilken advokat det skal være, men har du et særligt ønske, kan du bede om at få vedkommende som bistandsadvokat.

Kontakt mig for yderligere information

Har du brug for yderligere information om, hvordan jeg vil kunne hjælpe dig i forbindelse med din sag, eller har du nogle spørgsmål? Så er du altid velkommen til at kontakte mig.

Gå til forsiden her.

​CVR: 43283391

Kontakt mig

Amager Strandvej 60, 2300 Kbh. S

Mødelokaler på: Lavendelsstræde 17C, 3. sal, 1462 København K + Klik her for rutevejledning

Telefon: 31 60 16 19

E-mail: sd@mskadvokat.dk