Straffesager håndteres med mangeårig erfaring

Advokathjælp for dig der er sigtet i en sag

I forbindelse med straffesager kan jeg fungere som forsvarsadvokat for dig, så du er sikret en retfærdig sagsbehandling. Jeg kan for eksempel hjælpe dig under din varetægtsfængsling, undersøge om der er en forældelsesfrist på din sag og løfte din bevisbyrde. Ved domsafgørelser kan jeg også være behjælpelig med at anke sagerne.

Mine mangeårige erfaring som anklager har gjort mig bevidst om, hvor vigtigt det er at sikre, at enhver person der er involveret i en straffesag får den rette advokathjælp.

Jeg repræsenterer typisk klienter i forbindelse med straffesager i København, Nordsjælland eller på resten af Sjælland.

Jeg har mere end 10 års erfaring inden for straffesager, og jeg kan garantere dig for, at din sag både bliver gennemarbejdet og ikke mindst prioriteret. Jeg har et solidt kendskab til politiets efterforskningsmetoder, idet jeg selv har arbejdet i politiet, og derudover har jeg også stor erfaring fra retslokalerne landet over. Din sag er med andre ord i de bedste hænder hos mig.

HVAD ER STRAFFESAGER?

Straffesager er sager, hvor politiet efterforsker en sag imod dig. Det kan være alt lige fra mindre overtrædelser af færdselsloven til de helt alvorlige sager som for eksempel drab eller voldtægt.

En straffesag er med andre ord en retssag omkring en forbrydelse, der hører ind under den danske strafferet.

Kontakt mig og hør mere om min hjælp

Du er velkommen til at tage kontakt til mig, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig i forbindelse med din konkrete sag, hvis du har nogle spørgsmål omkring min erfaring fra tidligere straffesager, eller hvis du har andre spørgsmål, som du kunne tænke dig at få svar på.

Jeg har mange års erfaring som anklager, hvor jeg har haft hverdag ved politiet. Jeg kender derfor alt til sagsgangen. Samtidig arbejder jeg dedikeret for at sikre dig det bedst mulige udfald af sagen, og jeg varetager dine interesser under hele sagens forløb.

Jeg hjælper bl.a. også med hjælp som bistandsadvokat og med sager angående tvangsanbringelse.

Gå til forsiden her.

​CVR: 43283391

Kontakt mig

Amager Strandvej 60, 2300 Kbh. S

Mødelokaler på: Lavendelsstræde 17C, 3. sal, 1462 København K + Klik her for rutevejledning

Telefon: 31 60 16 19

E-mail: sd@mskadvokat.dk